Om kursledaren

Mitt namn är Eva-Helén Lundqvist och jag bor mellan Kungälv och Marstrand. 

Jag är beteendevetare, pedagog, terapeut,  konstnär, Vedic Artlärare och Certifierad Vedic Artlärarutbildare. Numera är jag också Vedic Art Skulpturlärare.       

1994 fick jag den första kontakten med Vedic Art och Ulla-Britt Ohlin. Det blev sammanlagt 3 grundkurser innan jag kände att det satt i kroppen på mig. Därefter blev det fortsättning, lärarutbildning och certifiering till lärarutbildare och 2020 skulpturlärare. 

Läs mer under Kurser! 

Min kollega och vän är Ulla-Britt Ohlin, kusin till Curt Källman. Ulla-Britt är konstnär och har varit med från Vedic Arts allra första början.

Ulla-Britt och jag har lärarkurser tillsammans  i Kungälv/Marstrand. Jag undervisar på Öland, v 29 och Mallorca, där jag har haft grund-, fortsättnings- och lärarkurs i Estellencs, en liten by i Tramontanabergen. Byn finns med på UNESCO:s världsarvslista. Det blir förhoppningsvis kurs på samma ställe längre fram!             Välkommen!

Min specialitet

Min specialitet är att arbeta individuellt.  För att möta alla deltagare, 3-6 st, erbjuder jag individuella genomgångar och samtal.

När du önskar samtal skriver du upp dig på en samtalslista och får tala med mig i enrum. Du berättar om din målning och jag lyssnar. Kanske ställer jag coachande frågor....                                                              Jag kritiserar inte dina målningar eftersom jag då påverkar dig positivt eller negativt. Jag vill att du utvecklar ditt eget uttryck i konsten!!!!!

Jag erbjuder alltså inga rena grund- och fortsättningskurser utan var och en har möjlighet att arbeta i sin egen takt. Du fortsätter där du slutade när du kommer på nästa kurs. Då blir det lätt, roligt och kravlöst att måla. Dessutom lär du känna dig själv på djupet!

Lärarkurs A och B anordnar jag vid behov tillsammans med Ulla-Britt Ohlin. Intresserad? Hör av dig!

Välkommen!

Dela den här sidan