Kursdeltagarna säger

" .... har ökat min förståelse för hur vara i "magen/hjärtat" - även om det krävs träning för mig att vara där - inte i huvudet."

"För mig var det skönt med det "tysta rummet" att jobba i." 

"Lokalen var härlig med mycket ljus och med fönstret öppet kändes det som att vara ute."

"Bra diskussion som gav mig mycket att tänka på." 

"Allt varit välordnat och uttänkt."

"Kursledare: Genuint intresse som erbjöds på ett "lagom" sätt kan varmt rekommenderas!    Ett stort kunnande som portionerades ut efter vars och ens "personliga önskemål." 

"Vedic Art är ett bra sätt för mig att få igång kreativiteten. Kravlöst på ett bra sätt. Roligt! Skönt att vara i tystnaden. Givande stunder med läraren. Kände mig sedd och omtyckt och fick mycket bra input från samtalen och texterna. Utvecklande." 

"Fantastisk inspirerande kursledare. Oerhört givande och utvecklande. Är novis inom måleri, saknade genomgång kring praktikaliteter såsom hur färgerna fungerar, hur man på bästa sätt blandar mm. Troligtvis var det meningen att man ska testa sig fram men ändå... Kommer garanterat att gå fler Vedic Art-kurser och rekommendera andra att göra detsamma.Positivt att alla var på olika nivå. Tog bort prestationsprinsessan. Likaså vad man gör privat togs bort. Här är var och en precis som man är . Underbart!" 

"Jag vet inte vart de här dagarna tar mig men det har varit en erfarenhet av något annat och nytt hela tiden. Jag känner att jag har fått vara ifred med en ny, skapande process och samtidigt fått vara tillsammans med andra. Bara positiva energier i detta! Tack för att du är så organiserad, metodisk och kunnig. Det får mig att känna att jag är på väg någonstans. Tack också för din värme och välkomnande inställning!" 

"Är så glad att jag "hängde på" min syster på detta. Jag känner att formen att måla & uttrycka sig genom Vedic Art passar mig. Kursens upplägg tycker jag har varit bra. Eva-Helén, du är en fantastisk människa som man gillar direkt. Jag hade kanske velat ha lite mer tips om hur man kan tänka & göra    lite hur färgerna funkar osv. Jag är nöjd & glad. " 

"Tack för 2 givande dagar. Ser fram emot nästa kurs, förhoppningsvis på Mallorca. Något har hänt i mitt inre men jag kan inte sätta ord på det. Ska tänka Vedic Art nästa gång jag målar. Kommer att sakna Eva-Helén och hennes tänkvärda ord. Kram"

"Att få ta del av läran i Vedic Art har för mej varit både spännande och lärorikt! När man förstår principerna leder det en kravlöst framåt. För mej som aldrig varit i kontakt med måleri på duk, känns det helt rätt att bara få utgå från sig själv och prova, känna på färg och redskapens egenskaper. Eva-Heléns samtal har gett mej den vägledning som jag behöver."

"En positiv kurs som gett mig redskap till använda mitt inre i mitt måleri. Som förstärkt min känsla att vara på rätt väg. Pedagogiskt upplägg. Trevlig kursledare. Trevlig grupp." 

"Från mitt hjärta. Tack så jättemycket för två underbara kursdagar! Kommer igen i september! Har lärt mig mycket och haft det så fint och trevligt!" 

"Tack för ett par sköna dagar! Härligt med kravlös målning och avslappnad miljö. Du är en duktig pedagog som med mjuk och behaglig ton lotsar oss fram genom principerna. Det var skönt tempo och lagom långa dagar och fantastiskt väder....!"

"Kära Eva-Helén! Det har varit ett sant nöje att få gå på målarkurs hos dig. Så lugnt, harmoniskt och med plats för alla. Jag har speciellt tyckt om ditt sätt att lära oss Vedic Art och hur du går igenom principerna. Min resa har fortsatt och från att ha varit borta från Vedic Art ett tag har jag nu hittat glädjen med att måla igen och bäst av allt hittat mitt eget spralliga barn samt min positionering just nu. Ser redan fram emot nästa kurs och tillfälle när vi ses igen!"

"Tack för två helt underbara dagar av GEMENSKAP, RESPEKT, TRYGGHET SJÄLVKÄNNEDOM och sist men inte minst KREATIVITET! Den realistiska och färglösa flickan har fått ta plats. Jag vill ha mer! Hon vill ha mer!" 

"Uppskattar det lugna tempo, tystnaden och det tillåtande perspektivet. Fina, stillsamma tankevärda samtal. Korten ger fin inramning/inriktning. Smidig logistik, väl förberett och inspirerande materialbord. Tack för en jättefin helg!"

"Jag tyckte om kursen. Kändes bra med stegvisa övningar, samtal och att lita på processen. Hur mycket jag än tänker kommer jag inte på något jag önskar förbättring av."

 

Dela den här sidan