Vedic Art-kurser på Mallorca

För tredje året i rad,      september-    oktober 2022, anordnar Ulla-Britt Mo Ohlin och Eva-Helén Lundqvist Vedic Art-kurser på Mallorca. Det har varit en mångårig dröm för oss båda. Och nu är den verklighet!

Vi har valt Estellencs, en liten by i Tramontanabergen. Estellencs finns med på UNESCO:s världsarvslista och är som gjord för Vedic Art. Här kan du överlämna dig till Vedic Art på alla plan. Här finns inget som stör  och tar din uppmärksamhet utan du kan få vara med dig själv och upptäcka nytt, både i konsten och livet. Allt helt i Curt Källmans anda.

Vi har ingen lokal utan vistas utomhus. Det är runt 25 grader varmt i luften på dagen och skönt svalt under natten. Vi har genomgångar på förmiddagarna och sedan tar var och en ansvar för sitt måleri. Mo och Eva-Helén finns tillgängliga för samtal mellan 10 och 16. Vill du istället vandra i bergen eller ner till havet ( 20 min ner och litet mer tillbaka) så går det fint. Vattnet är skönt, ca 24 grader! Det finns flera trevliga ställen att äta på i byn, men däremot endast en liten butik med dagligvaror. 

Du ordnar flyg och boende själv. Vi tipsar naturligtvis!!!

Eller boka en resa med Ving alt. Tui.

Vi erbjuder grund- och fortsättningskurs, men även lärarblock A och B.

Grundkurs  2950  kr

Fortsättningskurs  2950  kr

Lärarblock A   5500 kr

Lärarblock B   5500 kr

Lärarblock A och B tillsammans  9000 kr

 

Välkommen med din anmälan!

 

Infoträffar ordnas i Kungälv eller i Tjuvkil.

Välkommen!

Hör av dig till Eva-Helén 0702-404477.

 

Estellencs egen skulptör, Mariano Navares, använder endast skrot till sina skulpturer. Denna häst står och välkomnar oss vid byns norra infart.

Dags för paus!

Utsikten över bergen från mitt fönster.

Vattnet är underbart vackert. Härligt med ett bad framåt eftermiddagen.

Sista kvällen samlades vi alla och åt pizzor gräddade i en vedugn av min granne. En sådan fin kväll vi fick!