Om kursledaren

Mitt namn är Eva-Helén Lundqvist och jag bor mellan Kungälv och Marstrand. 

Jag är beteendevetare, pedagog, terapeut, Vedic Artlärare och Certifierad Vedic Artlärarutbildare. Numera är jag också Vedic Art Skulpturlärare.       1994 fick jag den första kontakten med Vedic Art och Mo. Det blev sammanlagt 3 grundkurser innan jag kände att det satt i kroppen på mig. Därefter blev det fortsättning, lärarutbildning och certifiering till lärarutbildare och 2020 skulpturlärare. 

Läs mer under Kurser! 

Min kollega och vän är Ulla-Britt Mo Ohlin, kusin till Curt Källman. Mo är konstnär och har varit med från Vedic Arts allra första början.

Mo och jag har kurser tillsammans bl.a på Öland, v 29, och Mallorca, där vi har grund-, fortsättnings- och lärarkurs i Estellencs, en liten by i Tramontanabergen. Byn finns med på UNESCO:s världsarvslista.

Det blir kurs på samma ställe för tredje gången den       september -   oktober 2022!             Välkommen!

Min specialitet

Min specialitet är att arbeta individuellt.  För att möta alla deltagare, 3-7 st, erbjuder jag individuella genomgångar och samtal.

När du önskar samtal skriver du upp dig på en samtalslista och får tala med mig i enrum. Du berättar om din målning och jag lyssnar. Kanske ställer jag coachande frågor....

Jag erbjuder alltså inga rena grund- och fortsättningskurser utan var och en har möjlighet att arbeta i sin egen takt. Du fortsätter där du slutade när du kommer på nästa kurs. Då blir det lätt, roligt och kravlöst att måla. Dessutom lär du känna dig själv på djupet!

 

Lärarkurs A och B anordnar jag vid behov tillsammans med Mo Ohlin. Intresserad? Hör av dig! Läs under kurser när vi håller årets lärarkurser.

Välkommen!